Защо магазин CLEAN MART е различен и предоставя нещо ново на

...
Защо магазин CLEAN MART е различен и предоставя нещо ново на
Коментари Харесай

Най-качествените продукти за хигиена вече на едно място! Clean Mart - гаранция за чистотата на Вашия дом, офис, хотел или ресторант!

Защо магазин " CLEAN MART "  е друг и дава нещо ново на своите клиенти?

Съвременните семейства се нуждаят от все по-качествени и ефикасни артикули за разчистване. Днес положителната хигиена в дома, офиса,хотела, заведението е решителен фактор за добър и първокласен живот и за запазване здравето на хората. Особено в изискванията на епидемии и рецесии, като тази, която сполетя цялото човечество.

На 01.10.2020, в Търговски център „ Камко ”, на бул. „ Сливница ” 160,  официално отвори порти Магазинът за чистота  Clean Mart



„ Клийн Март е резултат на една отколешна концепция, основана на дългогодишния ни опит в предлагането на решения в професионална хигиена. Съчетано с очакванията на клиентите, установените процедури в другите браншове хигиена и след проучване потребностите на крайния потребител заедно с Веселин Бояджиев развихме тази концепция и по наш план за няколко месеца Магазинът за непорочност е към този момент факт. Целта ни бе да създадем място, където всеки би могъл да си закупи първокласен артикул за разчистване - стъклочистачка, прахуляк за пране или препарат за баня и да ги употребява в дома, сладкарничката, дребния хотел или офиса. Това, което ни разграничава от супермаркета е, че клиентите ни ще получат помощ и консултация в избора на подобаващите артикули. Ще могат да споделят проблемите и да ни връщат противоположна информация.  ”. – сподели Цветан Вълчев, съсобственик в магазина.

Освен препарати и дезинфектанти, при нас ще намерите и мопове, стъклочистачки, микрофибърни кърпи, прахосмукачки, кошчета, мопове, профилирани почистватели за петна от дъвки, кафе, червило и доста други и др.Праховете и геловете за пране са в налични, дребни и комфортни разфасовки, подобаващи за домакинство.

Или, в резюме - всичко за хигиената на едно място!



Независимо дали става въпрос за Вашия бизнес – офис, хотел, ресторант...или  просто за дома Ви, тук критерият за непорочност е един! Безкомпромисно деяние на продуктите!

Залагаме единствено на тествани марки артикули с обезпечен генезис.

При нас ще намерите към този момент познатите CIF, Domestos или OMO, само че с печат PROFESSIONAL, което значи ВИСОКО КАЧЕСТВО!

Само в  Клийн Март , към този момент ще може да закупите немските гелове  VERY , които от тази година са с нова опаковка от 1,5 л. Изчистени, без микропластик частици, с мощна формула за изпиране. Заповядайте на място, в ТЦ Камко, сутерен. Работим от понеделник до петък, от 10:00 ч до 19:00 ч и събота от 10:00 до 18:00 В неделя - почиваме.



Ще ни разпознаете по витрините, чистотата и приятния аромат.

Очакваме Ви! "

Магазин за непорочност „ Clean Mart ”

Гр. Варна, бул. Сливница 160, ТЦ „ Камко ”

0897 344 880

[email protected]

 

 публикация

 

 

 
--> --> --> -->

``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР